Borlänge Scoutkår

Läger - Kopparbo

Läger!!!

Nu drar det ihop sig till lägret i Kopparbo...
De av er som är anmälda och som inte har betalt hela lägeravgiften ber vi att göra det innan den 23 Juli (PG 12 34 04-7)

Praktisk information

Juniorer, patrullscouter, seniorer och ledare möts i Kopparbo, se bifogad karta, söndagen den 31 juli klockan 10.00. Medtag matsäck eftersom lunch inte kommer att serveras på lördagen! Sammåk gärna med varandra. De föräldrar som skjutsar scouterna får gärna stanna en stundoch hjälpa till med att se till att allt de praktiska fungerar. Den som har lite plats över i bilen för gärna höra av sig till Jonas Lindh - det är massor av lägerutrustning som skall med...

Miniorerna möts i Kopparbo den 3 augusti klockan 10.00. Även miniorerna skall medtaga matsäck för lunchen eftersom enbart middag serveras denna dag. Ha gärna picknick tillsammans med föräldrar till lunchen... Hemresa för miniorer sker den 5 augusti på kvällen (efter gemensam avslutning där vi gärna ser att föräldrarna är med).

På lördagen den 6 augusti reser resten av scouterna med cirka 13.00. Även på hemresedagen är det bra om några föräldrar är med ett par timmar innan avresan och hjälper till att så att allt går smidigt.


17 deltagare


© 2003-2019 Borlänge Scoutkår. Pär Högberg