Borlänge Scoutkår

Restaurangchansen 2016-2017


Borlänge Scoutkår kommer även denna höst att sälja Restaurangchansen-häften. Det är ett häfte med massor av kuponger ”2 för 1” på restauranger, kaféer och andra aktiviteter i Borlänge och Falun. Sedan några år finns det också en hel del kuponger som gäller för kläder, färg, smycken mm. Ett häfte kostar 240 kr, och för de häften som säljs de första veckorna på terminen får scoutkåren 120 kr per häfte.
Giltighetstiden är även den här gången ett år, från september 2016 till augusti 2017.

En nyhet i år är att häftet också finns digitalt. Det innebär att man i stället för det fysiska kuponghäftet laddar ner en app i mobilen, köper en kod som man registrerar i appen och sedan finns samma kuponger i telefonen i stället.

Vår förhoppning är att kunna sälja minst två häften/familj.

Några exempel på restauranger och affärer i Borlänge som är med i årets häfte: Subway, O´Learys, Dala Indiskt kök, Peaco&Love café, Bakfickan, Enelly´s, Taco Bar, Glitter, Lyko, JC, blomsterbutiken Magasin Fiori, BikBok och många andra.
Det finns också kuponger som gäller t.ex. curling, biljard, hyrfilm, och bilvård.
Julbord eller helgbuffé på Gamla Staberg, buffé på Dössberget, julbordslunch på Hyttstugan mm är några exempel av det som erbjuds i Falun.

Det går bra att titta på www.restaurangchansen.se och klicka vidare på Material och sedan Falun/Borlänge för att se vilka kuponger som finns i häftet.

Beställning:
Du som vill köpa ett häfte, eller fler(!), hör av dig så snart som möjligt, helst via e-post. Vi kommer att dela ut dem till er som beställt så fort vi kan efter leverans. Det är sagt att vi ska få dem den första veckan i september.

Skriv gärna både förälders och scoutens namn i beställningen, samt avdelning.

Frågor och beställningar:

Maria Wikblad
0243-85411
073-094 84 76
stig.wikbladtelia.com


© 2003-2019 Borlänge Scoutkår. Pär Högberg