Borlänge Scoutkår

Restaurangchansen 2018-2019


Borlänge Scoutkår kommer även denna höst att sälja Restaurangchansen-häften. Det är ett häfte med massor av kuponger "2 för 1" på restauranger, kaféer och andra aktiviteter i mestadels Borlänge och Falun. Sedan några år finns det också en hel del kuponger som gäller för kläder, färg, smycken mm. Ett häfte kostar 240 kr, och för de häften som säljs de första veckorna på terminen får scoutkåren 120 kr per häfte.
Giltighetstiden är även den här gången ett år, från september 2018 till augusti 2019

Häftet finns även i år också digitalt. Det innebär att man i stället för det fysiska kuponghäftet laddar ner en app i mobilen, köper en kod som man registrerar och sedan finns samma kuponger i telefonen i stället. Ett häfte kan delas av två telefoner.

Vår förhoppning är att kunna sälja minst två häften/familj.

Några exempel på restauranger och affärer som är med i årets häfte:
Fresh Bar, Subway, O´Learys, Peace&Love café, Harrys, Taco Bar, Pitchers, Pizza Hut, café Rekommenderas, Waynes Coffee, Gott och reco, Joy, JC, BikBok, Glitter, Vero Moda, Twilfit, Jack&Jones, Interkakel, KungSängen, Sportys lekland och många andra.
Det finns också kuponger som gäller t.ex. curling, bowling, hyrfilm, apotek, liftkort, biltvätt och bilvård.
Buffé på Dössberget, julbordslunch på Hyttstugan, frukost på Hotel Brage, nyårsmeny från Dalasalen, entré till 2047 Science center är ytterligare några exempel.

Det går bra att titta på www.restaurangchansen.se och klicka vidare på Material och sedan Dalarna för att se vilka kuponger som finns i häftet.

Beställning:
Du som vill köpa ett häfte, eller fler(!), hör av dig så snart som möjligt, helst via e-post. Vi kommer att dela ut dem till er som beställt så fort vi kan efter leverans. Det är sagt att vi ska få dem i månadsskiftet augusti/september.

Skriv gärna både förälders och scoutens namn i beställningen, samt avdelning.

Frågor och beställningar:

Maria Wikblad
0243-85411
073-094 84 76
stig.wikbladtelia.com


© 2003-2019 Borlänge Scoutkår. Pär Högberg